TÝDENNÍ MENU
18.11. – 22.11.2024
PONDĚLÍ
KAPUSTOVÁ
Krémová smetanová polévka z kapusty a papriky se slaninou a česnekovými chlebovými krutony | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
GRILOVANÁ PANENKA Filetovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou a fazolkami na anglické slanině s cibulí, hranolky | 196,- |
HOVĚZÍ KOPROVKA Dlouze tažené hovězí zadní v koprové omáčce, domácí houskové knedlíky | 189,- |
SMAŽENÝ HERMELÍN Sedlčanský hermelín smažený v klasickém trojobalu s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a listovým salátkem | 179,- |
KRÉMOVÉ RIZOTO Rizoto z rýže arborio s kuřecími nudličkami, máslovým karotkovým pyré a sýrem gran biraghi, rukola | 169,- |
ÚTERÝ
CIBULOVÝ KRÉM
Polévka ze žluté cibule, tymiánu, bílého vína a smetany, krutony | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KRŮTÍ BURGER V máslové bulce grilovaný krůtí burger s anglickou slaninou, sýrem cheddar a zeleninou, hranolky, pikantní majonéza | 196,- |
PLEC PO CIKÁNSKU Vepřová plec s omáčkou z pečenéých paprik cibule a okurky, dušená rýže | 189,- |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Vepřový řízek z krkovičky s domácím bramborovým salátem, citron | 179,- |
PASTA, ŠPENÁTOVÉ PESTO Těstoviny se špenátovým pestem, sýr gran biraghi, rajčata, slanina | 169,- |
STŘEDA
KUŘECÍ VÝVAR
Vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
KUŘECÍ QUESADILLA Tortilla zapečená s kuřecím masem, kukuřicí, sýrem cheddar, listový salátek, zakysaná smetana, salsa, jalapeňos | 196,- |
TRHANÉ HUSÍ MASO Trhané husí maso s cibulí, červené zelí, bramborové knedlíky | 189,- |
KULIČKY V RAJSKÉ OMÁČCE Pečené mleté kuličky v pikantní rajské omáčce s dušenou rýží | 179,- |
BRAMBOROVÉ NOKY Noky s kuřecím masem, sýrovou omáčkou a brokolicí, sypané sýrem gran biraghi | 169,- |
ČTVRTEK
KULAJDA
Krémová polévka z hub s koprem a bramborem, zjemněná smetanou | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU Dlouze tažené hovězí zadní, omáčka z kořenové zeleniny, brusinek a červeného vína, smažené bramborové rosty | 196,- |
ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ Pečené vepřové maso s anglickou slaninou, paprikou a česnekem, opečené brambory | 189,- |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK U nás míchaný karbanátek z vepřového masa se sýrem, klasický trojobal, bramborová kaše s pažitkou, zelný salát | 179,- |
PASTA AGLIO OLIO Těstoviny s česnekem, olivovým olejem a chilli papričkou, sýr gran biraghi, slaninový chips | 169,- |
PÁTEK
HRSTKOVÁ POLÉVKA
Polévka s hrachem, čočkou, fazolemi, kroupami a uzeninou | 45,- |
Tip šéfkuchaře | |
LÍČKA NA HOUBÁCH Vepřová líčka v omáčce z kořenové zeleniny a hub, bramborová kaše s pečeným česnekem, mladý špenát | 196,- |
CAESAR SALÁT Římský salát, domácí zálivka s ančovičkami a kousky grilovaného kuřete, krutony, parmazán, restovaná anglická slanina | 189,- |
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený prsní kuřecí řízek s bramborovou kaší a zeleninovým salátkem, citron | 179,- |
PASTA S TUŇÁKEM Těstoviny s tomatovou omáčkou, olivami a tuňákem v olivovém oleji, jarní cibulka, rukola | 169,- |
Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.
OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.