Denní menu

TÝDENNÍ MENU

31. 3. – 4. 4. 2025

PONDĚLÍ 

 BROKOLICOVÝ KRÉM

Krémová polévka z brokolice, pečeného česneku a smetany s krutony49,-
Tip šéfkuchaře
DANĚK NA ŠVESTKÁCH Kousky dančího masa v omáčce ze švestek a červeného vína, křupavá kořenová zelenina, bramborové rösti209,-
KRKOVICE PO SELSKU Vepřová krkovice po selsku, dušené zelí, houskový knedlík195,-
HOLANDSKÝ ŘÍZEK Mletý řízek se sýrem gouda, jemná bramborová kaše, zeleninový salát185,-
LASAGNE Lasagne s boloňským ragú, smetanovou omáčkou, mozzarelou a bazalkou175,-

ÚTERÝ 

 ČOČKOVÁ S UZENÝM

Polévka z hnědé čočky s uzeným masem49,-
Tip šéfkuchaře
VEPŘOVÁ LÍČKA NA HŘÍBKÁCH Konfitovaná líčka s hříbky, přírodní omáčkou, jemnou bramborovou kaší a pečenou karotkou se šalvějí209,-
UZENÁ PLEC Plátky vepřové uzené plece, bramborový knedlík, špenát, cibulka195,-
SMAŽENÁ TILÁPIE Filátka tilápie s odlehčeným bramborovým salátem s cibulkou a hlávkovým zelím, citron185,-
PASTA SE SLANINOU Těstoviny s petrželkovým olejem a restovanou pancettou, česnekem, sušená rajčata, sýr gran biraghi175,-

STŘEDA

 HOVĚZÍ VÝVAR

Hovězí vývar se zeleninou, masem a játrovými knedlíčky49,-
Tip šéfkuchaře
KUŘECÍ STEAK Pečený kuřecí steak s máslovou zeleninou, mačkaný brambor s máslem a pažitkou, přírodní kuřecí omáčka209,-
HOVĚZÍ RAJSKÁ Hovězí zadní tažené v rajské omáčce s houskovým knedlíkem195,-
SMAŽENÝ SÝROVÝ ŠPÍZ Špíz ze sýru gouda a vepřové šunky v trojobalu, mačkaný brambor s máslem a pažitkou, naše tatarská omáčka185,-
RIZOTO S HRÁŠKOVÝM PESTEM Rizoto s pestem z mladého hrášku, slaninový chips, sýr gran biraghi175,-

ČTVRTEK

 ZELŇAČKA

Papriková polévka s masem, kysaným zelím a bramborem49,-
Tip šéfkuchaře
MEXICKÁ PÁNEV Kousky restované panenky, fazolek, jarní cibulky a rajčat, dipové hranolky209,-
HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ Dlouze tažená hovězí plec, přírodní omáčka s vařenými vajíčky, dušená rýže195,-
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a šopským salátkem, citron185,-
NOKY SE ČTYŘMI DRUHY SÝRA Bramborové noky se sýrovou omáčkou, mladým špenátem, vlašskými ořechy a sýrem gran biraghi175,-

PÁTEK

PETRŽELOVÝ KRÉM

Jemný krém z petržele se smaženým hráškem49,-
Tip šéfkuchaře
VEPŘOVÁ PANENKA Grilovaná filetovaná vepřová panenka s omáčkou z červeného vína, cibulek a kořenové zeleniny, špenátová bramborová kaše209,-
PALIČKY V BBQ MARINÁDĚ Pečené kuřecí paličky v BBQ marinádě, hranolky, salát coleslaw195,-
SMAŽENÉ ŽAMPIONY U nás obalované žampiony, vařený brambor s petrželkou, listový salátek, domácí tatarka185,-
PASTA S TOMATOVÝM PESTEM Těstoviny s tomatovým pestem a omáčkou, kousky slaniny, rukola, sýr gran biraghi175,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 95 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 30 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.