TÝDENNÍ MENU
31. 3. – 4. 4. 2025
PONDĚLÍ
BROKOLICOVÝ KRÉM
Krémová polévka z brokolice, pečeného česneku a smetany s krutony | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
DANĚK NA ŠVESTKÁCH Kousky dančího masa v omáčce ze švestek a červeného vína, křupavá kořenová zelenina, bramborové rösti | 209,- |
KRKOVICE PO SELSKU Vepřová krkovice po selsku, dušené zelí, houskový knedlík | 195,- |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK Mletý řízek se sýrem gouda, jemná bramborová kaše, zeleninový salát | 185,- |
LASAGNE Lasagne s boloňským ragú, smetanovou omáčkou, mozzarelou a bazalkou | 175,- |
ÚTERÝ
ČOČKOVÁ S UZENÝM
Polévka z hnědé čočky s uzeným masem | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
VEPŘOVÁ LÍČKA NA HŘÍBKÁCH Konfitovaná líčka s hříbky, přírodní omáčkou, jemnou bramborovou kaší a pečenou karotkou se šalvějí | 209,- |
UZENÁ PLEC Plátky vepřové uzené plece, bramborový knedlík, špenát, cibulka | 195,- |
SMAŽENÁ TILÁPIE Filátka tilápie s odlehčeným bramborovým salátem s cibulkou a hlávkovým zelím, citron | 185,- |
PASTA SE SLANINOU Těstoviny s petrželkovým olejem a restovanou pancettou, česnekem, sušená rajčata, sýr gran biraghi | 175,- |
STŘEDA
HOVĚZÍ VÝVAR
Hovězí vývar se zeleninou, masem a játrovými knedlíčky | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
KUŘECÍ STEAK Pečený kuřecí steak s máslovou zeleninou, mačkaný brambor s máslem a pažitkou, přírodní kuřecí omáčka | 209,- |
HOVĚZÍ RAJSKÁ Hovězí zadní tažené v rajské omáčce s houskovým knedlíkem | 195,- |
SMAŽENÝ SÝROVÝ ŠPÍZ Špíz ze sýru gouda a vepřové šunky v trojobalu, mačkaný brambor s máslem a pažitkou, naše tatarská omáčka | 185,- |
RIZOTO S HRÁŠKOVÝM PESTEM Rizoto s pestem z mladého hrášku, slaninový chips, sýr gran biraghi | 175,- |
ČTVRTEK
ZELŇAČKA
Papriková polévka s masem, kysaným zelím a bramborem | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
MEXICKÁ PÁNEV Kousky restované panenky, fazolek, jarní cibulky a rajčat, dipové hranolky | 209,- |
HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ Dlouze tažená hovězí plec, přírodní omáčka s vařenými vajíčky, dušená rýže | 195,- |
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a šopským salátkem, citron | 185,- |
NOKY SE ČTYŘMI DRUHY SÝRA Bramborové noky se sýrovou omáčkou, mladým špenátem, vlašskými ořechy a sýrem gran biraghi | 175,- |
PÁTEK
PETRŽELOVÝ KRÉM
Jemný krém z petržele se smaženým hráškem | 49,- |
Tip šéfkuchaře | |
VEPŘOVÁ PANENKA Grilovaná filetovaná vepřová panenka s omáčkou z červeného vína, cibulek a kořenové zeleniny, špenátová bramborová kaše | 209,- |
PALIČKY V BBQ MARINÁDĚ Pečené kuřecí paličky v BBQ marinádě, hranolky, salát coleslaw | 195,- |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY U nás obalované žampiony, vařený brambor s petrželkou, listový salátek, domácí tatarka | 185,- |
PASTA S TOMATOVÝM PESTEM Těstoviny s tomatovým pestem a omáčkou, kousky slaniny, rukola, sýr gran biraghi | 175,- |
Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 95 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 30 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.
OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.