Denní menu

TÝDENNÍ MENU

18.11. – 22.11.2024

PONDĚLÍ 

KAPUSTOVÁ

Krémová smetanová polévka z kapusty a papriky se slaninou a česnekovými chlebovými krutony45,-
Tip šéfkuchaře
GRILOVANÁ PANENKA Filetovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou a fazolkami na anglické slanině s cibulí, hranolky196,-
HOVĚZÍ KOPROVKA Dlouze tažené hovězí zadní v koprové omáčce, domácí houskové knedlíky189,-
SMAŽENÝ HERMELÍN Sedlčanský hermelín smažený v klasickém trojobalu s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a listovým salátkem179,-
KRÉMOVÉ RIZOTO Rizoto z rýže arborio s kuřecími nudličkami, máslovým karotkovým pyré a sýrem gran biraghi, rukola169,-

ÚTERÝ 

CIBULOVÝ KRÉM

Polévka ze žluté cibule, tymiánu, bílého vína a smetany, krutony45,-
Tip šéfkuchaře
KRŮTÍ BURGER V máslové bulce grilovaný krůtí burger s anglickou slaninou, sýrem cheddar a zeleninou, hranolky, pikantní majonéza196,-
PLEC PO CIKÁNSKU Vepřová plec s omáčkou z pečenéých paprik cibule a okurky, dušená rýže189,-
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Vepřový řízek z krkovičky s domácím bramborovým salátem, citron179,-
PASTA, ŠPENÁTOVÉ PESTO Těstoviny se špenátovým pestem, sýr gran biraghi, rajčata, slanina169,-

STŘEDA

KUŘECÍ VÝVAR

Vývar s masem, zeleninou a nudlemi45,-
Tip šéfkuchaře
KUŘECÍ QUESADILLA Tortilla zapečená s kuřecím masem, kukuřicí, sýrem cheddar, listový salátek, zakysaná smetana, salsa, jalapeňos196,-
TRHANÉ HUSÍ MASO Trhané husí maso s cibulí, červené zelí, bramborové knedlíky189,-
KULIČKY V RAJSKÉ OMÁČCE Pečené mleté kuličky v pikantní rajské omáčce s dušenou rýží179,-
BRAMBOROVÉ NOKY Noky s kuřecím masem, sýrovou omáčkou a brokolicí, sypané sýrem gran biraghi169,-

ČTVRTEK

KULAJDA

Krémová polévka z hub s koprem a bramborem, zjemněná smetanou45,-
Tip šéfkuchaře
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU Dlouze tažené hovězí zadní, omáčka z kořenové zeleniny, brusinek a červeného vína, smažené bramborové rosty196,-
ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ Pečené vepřové maso s anglickou slaninou, paprikou a česnekem, opečené brambory189,-
HOLANDSKÝ ŘÍZEK U nás míchaný karbanátek z vepřového masa se sýrem, klasický trojobal, bramborová kaše s pažitkou, zelný salát179,-
PASTA AGLIO OLIO Těstoviny s česnekem, olivovým olejem a chilli papričkou, sýr gran biraghi, slaninový chips169,-

PÁTEK

HRSTKOVÁ POLÉVKA

Polévka s hrachem, čočkou, fazolemi, kroupami a uzeninou45,-
Tip šéfkuchaře
LÍČKA NA HOUBÁCH Vepřová líčka v omáčce z kořenové zeleniny a hub, bramborová kaše s pečeným česnekem, mladý špenát196,-
CAESAR SALÁT Římský salát, domácí zálivka s ančovičkami a kousky grilovaného kuřete, krutony, parmazán, restovaná anglická slanina189,-
KUŘECÍ ŘÍZEK Smažený prsní kuřecí řízek s bramborovou kaší a zeleninovým salátkem, citron179,-
PASTA S TUŇÁKEM Těstoviny s tomatovou omáčkou, olivami a tuňákem v olivovém oleji, jarní cibulka, rukola169,-

Malý míchaný polední salát, mix zeleniny a listů salátů 75 Kč.
Po dobu obědů podáváme rozlévanou vodu 0,3 l za 10 Kč a džus 0,2 l za 20 Kč. SEZNAM ALERGENŮ JE ULOŽEN NA BARU.

OBĚDOVÉ MENU SE PODÁVÁ DO 15 HODIN NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.